Handelsvilkår 

Nedenstående vilkår er gældende for handel på www.dyrecenter.com. 

Fragt- og leveringomkostninger 

Poppi dyrecenter Hillerød tilstræber at udregne fragtpriser så optimalt som muligt for kunden. 

Vi vil derfor som udgangspunkt benytte Postdanmark og deres fragtpriser, når det gælder mindre pakker d.v.s. hunde liner, halsbånd, fiskefoder, plejeartikler o.s.v. 

Priserne er som følger: 

Postpakker uden omdeling

Højst 5 kg………………… 59,00 kr.

Højst 10 kg ………………... 89,00 kr.

Højst 20 kg……………… 149,00 kr. 

Postpakker med omdeling 

Højst 5 kg…………………. 79,00 kr. 

Højst 10 kg…………………. 109,00 kr. 

Højst 20 kg…………………. 169,00 kr.

Hos Poppi Dyrecenter Hillerød bestræber vi os på at afsende dine varer så hurtigt som muligt og inden 3 dage, ofte vil vi sende dem samme dag, hvis din order kommer inden inden kl. 14.00. Såfremt der opstår længere leveringstid vil du blive kontaktet telefonisk eller på mail. Det præcise leverings tidspunkt kan vi ikke give, da vi ikke har nogen indflydelse på postens og fragtmandens rute. I nogle tilfælde med store akvariesæt kan vi ”lokke” fragtmanden til at ringe til modtageren en ½-1 time før ankomst, husk derfor at angive tlf. nr. på bestillingen. Husk at have hjælp til at bære akvarier og akvariesæt, da fragtmanden kun sætter pallen af.

Store akvariesæt vil blive sendt fragtfrit på palle med fragtmand, mellem kl. 8.00 og kl. 16.00, hvilket betyder at man skal være hjemme til at modtage, kontrollere for transportskader og kvittere for modtagelsen. Vi anbefaler at man fjerner så meget af emballagen, at det er muligt at kontrollere varen ordentligt især for revner, inden man kvittere for modtagelsen. Har man først kvitteret, kan man ikke senere reklamere over transportskader. Hvis vare ikke kan leveres (modtager er ikke hjemme) vil ekstra udkørsel være for egen regning.

Det er altid varemodtageren, der skal reklamere over transportskader.

 

Salgs og leveringsbetingelser

Afgivelse af order

Når du har afgivet en bestilling, vil du automatisk modtage en mail, der viser de vare du har bestilt. Denne mail er en elektronisk kvittering for modtagelsen af din order. Poppi Dyrecenter Hillerød har derfor mulighed for at annullere din bestilling eller dele heraf som følge af udsolgte varer, tekniske problemer, leveringssvigt og lign.

Bindende kvittering

Orderbekræftelse samt faktura sendes på mail, når varen afsendes fra vores lager. Du vil også modtage en ”Track & Trace” meddelelse, så du kan følge dine vare. 

Afbestilling af vare

Ønsker du at afbestille en afgivet order eller dele heraf, kan det gøres på telefon 48264354 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærk mailen ”afbestilling”. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. mail kan denne returneres til afsender med teksten ”afbestilling” indsat i emnetekst. Afbestillingen bør ske inden kl. 16.00 samme dag, som bestillingen er foretaget. Du kan afbestille alle lagerførte vare, men du kan ikke afbestille specialeordret eller specialfremstillet vare til netop dig.

Priser og betaling 

Alle priser er i danske kroner. incl den til enhver tid gælden moms. De angivne priser er på levering i Danmark. Danmark er her defineret som Jylland, Fyn, Sjælland samt brofaste øer.

Betaling kan foretages online ved brug af Dankort, JCB, visa- Master- samt Maestrocard. Ved brug af kreditkort beregnes gebyr. Beløbet trækkes først på din konto, når afsendelse af dine vare fysisk er sket fra vores lager. 

Kontrol af varer

Det er vigtigt at du altid kontrollere dine vare ved modtagelsen, ligegyldigt om det er postbudet, posthuset eller fragtmanden der lever dem. Kig efter om pakken er intakt, uden buler eller har været repareret med tape. Hvis du er i tvivl 

om pakken er skadet kræv da at få lov til at åbne den inden du accepterer modtagelse. 

Fortrydelses- og returret 

Poppi Dyrecenter Hillerød yder dig 14 dages fortrydelsesret gældende fra modtagelses dagen. Hvis du vælger at fortryde et køb skal du bare returnere varen, ubrugt, i original emballage, som da du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen af varen samt fragten, til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering afholdes af dig. 

Specialfremstillet vare bestilt af dig kan ikke fortrydes

Reklamationsret 

Du ydes som forbruger, ifølge købelovens regler, 24 mdr. reklamationsret på alle vare. Det betyder, at du kan få varen repareret, om byttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Kravet er selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at skaden/manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, slitage, ringe vedligeholdelse, vold, uautoriserede indgreb eller andre slevforskyldte skader. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Poppi Dyrecenter Hillerød straks, eller inden for rimelig tid, hvorefter det videre forløb aftales.

 

opret bruger